De praktijk is open, helpt u mee om het veilig te houden? Vooralsnog is een mondkapje en handhygiëne wenselijk. Neemt u bij klachten even contact op, zie ook het coronareglement van de praktijk. 

Wilt u een afspraak of eerst meer informatie?

U kunt me bellen op:

06-29594573

met vriendelijke groet, Karin van Balkum-de Groot

Tijdens een consult of een behandeling kan ik de telefoon niet altijd opnemen, ik hoop dat u daar begrip voor heeft.

Ik gebruik liever geen voicemail, maar bel u zo spoedig mogelijk terug via nummervermelding of als u een sms of app stuurt. Indien uw nummer geblokkeerd is graag op een ander tijdstip nog eens proberen aangezien ik uw nummer dan niet kan zien, of gebruik onderstaande knop om mij veilig te mailen.

Behandeltijd

  • fysiotherapie: 30 minuten, incl. administratie.
  • stressregulatie of psychosomatische fysiotherapie: 45-60 minuten, incl. administratie. 

Annulering

Wordt een gemaakte afspraak ruim 24 uur van te voren telefonisch afgezegd of verplaatst, dan wordt deze niet in rekening gebracht. Voor de maandag betekent dat telefonisch afzeggen vóór vrijdag 17.00.

De meeste behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekering. Als u niet aanvullend verzekerd bent moet u de behandeling zelf betalen, tenzij uw klacht voorkomt op de lijst met chronische aandoeningen van uw zorgverzekeraar. Per 01-01-2014 werk ik bewust contractvrij om mijn tijd en aandacht niet in papieren romslomp maar vooral aan u en uw lijf te kunnen geven. Dit houdt in dat u zelf zorg draagt voor uw declaratie.

Voor meer informatie klik hierboven op tarieven.

Als fysiotherapeut ben ik lid van het KNGF, ingeschreven in het Centraal Kwaliteits-Register Fysiotherapie en in het BIG-register onder nummer 19033718904-004.

U kunt mij veilig mailen via de volgende link met Zivver.